Thuis ProductenENT Onderzoeksstoel

360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel

Certificaat
Van goede kwaliteit Draagbare ultrasone Scanner voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare ultrasone Scanner voor verkoop
Ik houd van uw ultrasone klankscanner die met hoog definitiebeeld.

—— M. Wolfgang Schoenleitner

Statemed levert me goede kwaliteit. Ik word genoten van uw vriendelijke dienst.

—— M. Rafael Bautista

Ik ben online Chatten Nu

360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel

China 360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel leverancier
360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel leverancier 360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel leverancier 360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel leverancier 360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel leverancier

Grote Afbeelding :  360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel

Productdetails:

Plaats van herkomst: beijing
Merknaam: STATEMED
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: STT9-AEC7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: competitive
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Alibaba-Handelsverzekering, Mastercard, e-Controleert, Visum, L/C
Levering vermogen: 300 sets per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Grondstof: ENT werkende stoel Type van stoelen: Automatische
Dimensie: 680*650*1210/1340mm (mechanische) 800*645*1150/1330mm (automatisch) Aroundingswerkingsgebied: 360 °
Maximale belasting: 135 kg Rugleuning het werpen werkingsgebied: 90°-180°
naam: 360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel met Vrije Artsenstoel

 

360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel met Vrije Artsenstoel

 

Beschrijving:

 

ENT stoel voor de ziekenhuizen, medische eenheden gezichtseigenschappen en behandeling van patiënten met het gebruik van geduldig onderzoek.

De stoel gebruikt staal, MDF, gegoten aluminiumdelen, gietijzerlassen of schroeft gecombineerde gevormde structuur.

De verrichting van de oppervlakte van chroom plateerde delen, andere delen van de oppervlakteverf.

De rugleuning, het kussen, de armsteun en het been plateren zich verwerkt vormen gebruikend MDF voor het eind van zorg, de buitenoppervlakte met het leerpakket, de interne het vullen bellen.

De rugleuning kan vooruit worden overgeheld, achterwaarts, kunnen de zetels boven en beneden bewegingen, al gebruik van elektrische fadercontrole zijn.

Het eerste kaderdeel kan door het handvat, before and after om het even welke aanpassing van de hoek en de hoogte op en neer worden gecontroleerd. De zetels kunnen vrij manueel worden geroteerd, gebruikend pedaallichaam om zijn slot te controleren.

 

 

Productprestatie-indicators:

 

Basisafmetingen: lengte 800mm × breedte 645mm × hoogte 1150mm1330mm fout van ± 5 mm-lading 135kg, elektrische lift, de waaier van de zetellift van niet minder dan 180mm, regelbare de hoekwaaier van de rugleuningsschuine stand rond voorwaartse 10 ° achteruit 85 °, en om ervoor te zorgen dat stevige steun.

 

Regelbaar wapen 360 °, de hoek bij het opheffen en regelgeving binnen het werkingsgebied van om het even welke hoogte en hoekaanpassing.

 

Elektrische lift regelmatig, zonder het vangen en zichtbaar schuddend fenomeen. Het lawaai minder dan 60dB (a), zou daar na de onderbreking van het fenomeen van vrije daling moeten worden geplaatst.

 

Respectievelijk, aan de links of rechts zetel kan 85 ° die, aangezien de macht niet groter is dan 50N worden geroteerd, kracht remmen is niet minder dan 100N, vaste positie zonder het losmaken na het slot.

 

Het eerste kader regelbare flexibele hoofd kan op en neer zijn, kan de voor en achterhoek willekeurig worden aangepast, maakt de plaats niet na sluiten los.

 

135kg in gewicht die in de normale zittingspositie liggen en teruggezet wanneer gebruikt zonder permanente misvorming van diverse delen van open-last of schroeven het losmaken.

 

Na de schone assemblage van het verschijnings volledige product, het lassen bij stevig, een vlakte, niet-ver*zegelen-weg, slakken, barsten en stortingen.
Een verfdeel van de eenvormige, vlotte, verenigbare kleur. De galvaniserende sectie lekt geel niet, van-geplateerd, verenigbaar polijsten.

 

De hoofdsteun, de rugleuning, het kussen, de armsteun, en de oppervlakte van het het leerpakket van beenpanelen zacht moeten zouden zijn, vlot, niet-open-lijnverwerking van delen.

 

Producteigenschappen:

 

Het product van voedingvoltage: AC 220-240V, Frequentie: 50-60Hz Zekeringstype: 250V/1A
Veiligheidstype: Klasse I Type B. Inputmacht: 70VA.

 

Gebruik:

 

ENT stoel elektrische lift, het zal aan AC 220-240V, Frequentie 50-60Hz voeding worden aangesloten, volgens de controleeenheid terug op de de liftknoop of voet schakel de liftverrichting van liftknopen in of de schakelaars kunnen worden geïdentificeerd.

 

De zetels moeten roteren wanneer het richting of positieslot op de basis van het het sluitenapparaat van de pedaalschijf kan worden geïnstalleerd kan worden geopend of worden gesloten.

 

De behoefte om de hoek van de eerste kaderpositie, het eerste handvat van de hoofdkaderlift, na het eerste kader aan te passen en dan de hoek of hoogte aan te passen, die zal pers kan zijn behandelen de plaatsen

 

Wanneer de slotmislukking bij de bodem van de eerste kader vrouwelijke schroef kan worden behandeld, zal de moeder binnen OOGprecession met de wijzers van de klok mee, na aangewezen aanpassing, sluiten en omvatte dan de moeder kan sluitenprecession aanhalen.

 

Zoals de behoefte om de zekering te vervangen, eerst de machtsstop afsluiten, kunt u de schroevedraaier gebruiken om te vervangen.

 

 

Onderhoud:

De vliegtuigen moeten een zachte aard van dagelijkse punten gebruiken, de buitenoppervlakte afvegen om hen schoon te houden.

De elektrische putter en de externe stop zouden het machtskoord regelmatig moeten worden gecontroleerd.

De vervangingsverzekering, te snijden gelieve voeding af wanneer het apparaat vóór het apparaat de schroevedraaier kan gebruiken om verzekering te vervangen.

 

Desinfectiemethode:

De patiënten in contact met de ENT stoeldelen, zouden periodiek de implementatie van alcohol moeten zijn of ander ontsmettingsmiddel veegt desinfectie af.

 

Nota:

1, ENT omwenteling van de stoelzetel, het eerste kader om de hoek aan te passen, moeten zij allen de apparaatvergrendeling eerst aanpassen dan het lichaam te openen en aan te passen zijn strikt het belemmerde verplichte bewegen zich om het defect van het sluitenlichaam te vermijden.
2, de behoefte om aan de lijst van de verrichtingscontrole te verbinden, om aandacht aan eerste controle te besteden of de lijn de vliegtuigen bedradingsmethodes aanpast, of eenvormig of universeel, om toegang te belemmeren om fouten in verkeerd te vermijden tot een algemene lijnschade leid.

 

Vervoer en opslagmilieu:

Vervoer: de buiten verpakking op de opslag en het vervoer zou pictogram of embleem, of het opdracht geven van het tot contract overeenkomstig verordeningen moeten merken.
Opslag: ENT stoel zou op de relatieve vochtigheid ≤ 93%, omgevingstemperatuurwaaier -40 ℃ ~ 55 ℃, goed-geventileerde, niet corrosieve gassen, binnenopslag moeten worden geplaatst.

 

360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel

 

360° automatische Elektrische Medische Examenstoel/ENT Medische Procedurestoel

 

 

Contactgegevens
State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten