Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Draagbare ultrasone Scanner voor verkoop
Van goede kwaliteit Draagbare ultrasone Scanner voor verkoop
Ik houd van uw ultrasone klankscanner die met hoog definitiebeeld.

—— M. Wolfgang Schoenleitner

Statemed levert me goede kwaliteit. Ik word genoten van uw vriendelijke dienst.

—— M. Rafael Bautista

Ik ben online Chatten Nu

State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd.

1 2 3
State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd. State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd. State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd.
Onze Team Onze Fabriek Onze werkplaats

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : STATEMED
Aantal werknemers : 1~200
Jaarlijkse omzet : 1-1.5 million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 40% - 50%

Medisch de Technologieco. van de staat (Peking), Ltd dat in 2002 wordt gevestigd, is een High-tech medische productenonderneming die R&D, productie, verkoop en naverkoop samen, gespecialiseerd in Medische Ultrasone Instrumenten, ENT Werkstation, de Medische Systemen van de Endoscoopweergave, Colposcope, Spectraal Instrument voor gynaecologie, de Desinfectiemachine van de Plasmalucht, Röntgenstraalmachines, Darm- het Voeden Pomp, het Instrument van de Rood lichttherapie en enz. combineren. Wij ontwikkelen de elektrische medische apparaten constant van uitstekende kwaliteit door de binnenlandse geavanceerde technische faciliteiten goed te keuren om de het procestechnologie van de computerinformatie en het klinische geneeskundeonderzoek volkomen te mengen.

 

De staat heeft eerst het certificaat van ISO 13485 en de Certificatie van het Kwaliteitssysteem van ISO9001 zodra 2004 onder dezelfde industrie in China overgegaan. De van het beheersysteem certificatie en ISO 18001 van ISO14001 milieubedrijfsgeneeskundige en de veiligheidsbeheerssysteemcertificatie zijn verkregen in 2012. Tegen eind 2016, hebben drie producten van onze fabriek de Europese Ce-certificatie overgegaan. Tot dusver, hebben wij 4 computersoftwareauteursrechten, 2 uitvindingsoctrooien, 18 praktische en nieuwe octrooien. Wij zetten altijd „kwaliteit-georiënteerd, klant de eerste“ als ons principe en stok aan de overtuiging „hoog-standaardproduct, de uitstekende dienst“. Wij zullen en ontwikkelen zullen en proberen om unceasingly opmerkelijke bijdragen tot menselijke gezondheden in de wereld te leveren onderzoeken, die het gemeenschappelijke doel van de mensen van elke Staat is.

Contactgegevens
State (Beijing) Medical Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Cathy Wu

Tel.: 86-10-61271038

Fax: 86-10-61271038

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)